Skip to main content

Aanmelden

Ik werk enkel op afspraak. Je kunt een afspraak aanvragen via het contactformulier. Je kunt mij ook telefonisch contacteren. Wanneer je op de voicemail terechtkomt, spreek dan gewoon je naam en contactgegevens in. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Na het ontvangen van je aanvraag, neem ik zo snel mogelijk contact op. Vermeld eventueel in je aanvraag op welke manier ik je het best contacteer.

 

Werkwijze

Tijdens een eerste gesprek maken we tijd om elkaar te leren kennen. Ik luister naar je verhaal. Je vertelt wat de reden is waarom je nu hulp zoekt. Je krijgt informatie over de verschillende mogelijkheden van werken. 

Op het einde van het gesprek kunnen we samen beslissen om het bij dit ene gesprek te laten of om een nieuwe afspraak te maken en therapie of coaching op te starten.

In de eerste sessies wordt je hulpvraag verder verkend en gaan we op zoek naar het traject dat het beste bij je past. De volgende afspraken leggen we op het einde van iedere sessie vast, in samenspraak.

We evalueren regelmatig tijdens de begeleiding en sturen bij waar nodig. Het aantal sessies en de snelheid waarmee ze elkaar opvolgen, bepalen we samen afhankelijk van de hulpvraag. 

Als ik jou zelf niet verder kan helpen, zoeken we samen geschikte begeleiding elders. Jouw vraag is belangrijk en verdient een juiste aanpak.

Ook het afronden gebeurt in samenspraak. We blikken terug op de voorbije sessies en werpen een blik op de toekomst.
We sluiten pas af als alle partijen er zich goed bij voelen.

 

Samenwerking

Overleg met de professionele doorverwijzer (arts, psychiater, CAW …) of met school, werkgever … gebeurt steeds met jouw toestemming.

 

Tarieven

Individuele sessie: (1u): 50 euro (<18j), 60 euro (>18j)

Je kunt contact betalen of door de QR-code te scannen met de Bancontact-app.

Gedeeltelijke terugbetaling is mogelijk. Neem voor de voorwaarden contact op met je ziekenfonds.

 

 

Een afspraak annuleren

Wachttijden in de hulpverlening zijn een groot probleem. Wanneer je verhinderd bent, verwittig me dan minimum 48u op voorhand via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 0475 20 37 13. Dit geeft me de mogelijkheid om een andere cliënt in het betreffende tijdsslot in te plannen.

Annuleer je minder dan 48u, dan wordt 50 % in rekening gebracht. Annuleer je minder dan 24u, dan wordt de volledige sessie in rekening gebracht. Met deze verzuimvergoeding help je mensen met financiële problemen om regelmatiger therapie te kunnen volgen.
Deze overeenkomst is wederkerig. Als ik als hulpverlener laattijdig een afspraak annuleer of niet nakom, dan is je eerstvolgende consult gratis.
Deze regel is zowel voor jou als cliënt als voor mij als hulpverlener niet van toepassing bij overmacht.