Skip to main content

Leefstijl- en voedingsadvies

De betere versie van jezelf worden

Maak je vrij van wat je tegenhoudt

Als je niet lekker in je vel zit, stop met wat je aan het doen bent. Breng met goede energie je lichaam, brein en hart weer in balans en vertrouw op het zelfgenezend vermogen van je lichaam.

Jouw keuze vandaag heeft invloed op jouw gezondheid van morgen

Mentale, emotionele en fysieke gezondheid is een én-én-én-… verhaal. Voldoende bewegen, positieve mindset, gezonde voeding, goed slapen, verminderen van stress, focusademhaling … zijn belangrijke thema’s. Je kunt pas een duurzame verandering in je leven verwachten met een gezonde geest en een vervuld hart in een gezond lichaam.

Chronische aandoeningen zoals diabetes, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, depressie, botontkalking … komen steeds meer voor en kunnen door in te zetten op een gezonde leefstijl voorkomen worden (preventief) en zelfs ook genezen (curatief).

Het symptoom is zelden het échte probleem.

De oorzaak van de meeste klachten en aandoeningen is het gevolg van een verstoring in de fysiologie, pathologie en biochemie van het lichaam. In een intakegesprek breng ik in kaart waar het in je lichaam mank loopt. Je klachten zijn de wegwijzers naar een dieperliggend probleem.

Heb jij (vaak) last van chronische klachten, verteringsproblemen, (over)vermoeidheid, hormonale klachten, gewichtsschommelingen ... en wil je daar op een natuurlijke manier (# medicatie) iets aan doen? Ik help je graag met structuur en ondersteuning. Geen dieet of hocus pocus, wel hocus focus en wetenschappelijk onderbouwd.

Voor de preventie en behandeling van je klachten krijg je advies en tips over

  • het verbeteren van je voedings- en leefstijl
  • hoe je je lichaam (opnieuw) in balans brengt
  • welke soort beweging je kan helpen
  • hoe je correct ademt
  • wat de functie van ontspanning is